Waardering van U de klant is voor ons heel belangrijk maar ook de waardering van de jury's die wij krijgen als we meedoen aan vakwedstrijden.

Meedoen met wedstrijden is niet alleen om een goed cijfer te krijgen maar ook om te leren wat de smaakontwikkeling is voor de komende jaren.

De laatste jaren doen wij regelmatig mee met nieuwe producten maar ook met hardlopers uit ons assortiment. Wij weten wat u ervan vindt maar zijn benieuwd of dit product ook in de smaak valt bij landelijke wedstrijden.

Dit jaar (2013) zijn we tijdens de zomer bijeenkomst van het worstmakersgilde tot winnaar uitgeroepen voor de beste salade bij een BBQ. De naam: Gilde "mannen" salade!

De Slavakto is de beurs voor slagers in Nederland en deze houden ook hun jaarlijkse vakwedstrijd.

Zo zijn we trots dat in 2012 onze gerookte worstsoorten en Westlandse (streekproduct) kipsalade met goud bekroond zijn.

Maar ook en in voorgaande jaren hebben de volgende producten ook deze prijs ontvangen: babi pangang, achterham,leverworst,andijviestamppot,Westlands gebraat, leverworst en gebraden gehakt

U weet dat wij een eigen worstmakerij hebben en wat u mogelijk niet weet is dat wij lid zijn van het worstmakersgilde. Dit is eigenlijk geen lidmaatschap maar een titel. Je moet hiervoor leren en presteren.

Aad Groenewegen is geslaagd voor Meester Worstmaker.

Meester Worstmaker is een initiatief van het Worstmakers Gilde, een landelijke stichting van ambachtelijke slagers met als doelstelling : vleeswaren en worsten maken van topkwaliteit.

Om de vakkennis op een nog hoger peil te brengen is voor de deelnemers een speciale training opgezet. Alle aspecten van het maken van worst en vleeswaren komen daarbij uitvoerig aan de orde . Ook het belang van de versheid van producten, perfect ambachtelijk afwerking van de worst en vleeswaar en het juiste gebruik van kruiden en specerijen wordt behandeld. Het gaat immers om de kwaliteit en de prima smaak. En de consument krijgt zo het beste van het beste.

Vijf toetsen moeten door de deelnemers worden afgelegd, zowel theoretisch als praktisch. Zo'n toets kun je rustig een 'een meesterproef' noemen. Om dit diploma te behalen en de felbegeerde Gildespeld te ontvangen, dienen worst en vleeswaren van onberispelijke kwaliteit te zijn.

Aad Groenewegen Worstmaker van Gildeslager Groenewegen in Honselersdijk, heeft zijn uitstekende vakmanschap bewezen en is geslaagd voor Meester Worstmaker. De speld werd toen uitgereikt door Jack van Gelder.